"DINGEN DIE BIJ JE HOREN KOSTEN GEEN ENERGIE"

Ben jij klaar om te kiezen voor je eigen geluk? 

ONTDEK JE ENERGIELEK 

Plan een GRATIS gesprek in. En ontvang dè gouden tip wat een van de geheimen is van een gelukkig en betekenisvol leven.

Verlang jij naar een leven vol betekenis, met meer energie en zelfvertrouwen?

Je ervaart op dit moment;

 • Weinig tot geen energie en zelfvertrouwen
 • Geen voldoening
 • Stress
 • Onrust


Je voelt je:

 • Doel- en betekenisloos
 • lamlendig
 • Geleefd 
 • Leeg


Je komt thuis van een dag werken wat je niet leuk vindt en het enige wat je doet is op de bank ploffen, Netflixserie aan met je mobiel in je hand. 

Herkenbaar? Voor mij is dit jarenlang zo geweest. Ik weet daardoor heel goed wat ervoor nodig is om hiermee aan de slag te gaan. En te gaan doen waar jij blij van wordt. 
Mijn gave is dat ik heel snel kan voelen wat de ander nodig heeft. Samen gaan we kijken waar op dit moment je grootste energielek zit. 

 • Om te ontdekken wat jou volgende stap gaat worden voor meer energie
 • Waarom het je maar niet lukt om hierin de juiste keuze(s) te maken
 • Om te kijken hoe ik jou verder kan helpen om jouw eigen pad te volgen, meer zelfvertrouwen op te bouwen en een betekenisvol leven te leiden.

BONUS

 • In dit gesprek geef ik je nog dè gouden tip mee wat een van de geheimen is van een gelukkig en betekenisvol leven.


Mijn tijd is kostbaar net als die van jou.
Dit exclusieve gesprek is daarom alleen voor mensen die er echt voor willen gaan en in actie willen komen.

Heb jij de moed om de eerste stap te zetten richting een leven met meer energie en voldoening? Plan dan direct je GRATIS ontdek je energielekgesprek in.

Let op! Per maand heb ik maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht niet te lang en ga voor dat leven waar jij naar verlangt.

"Monique is iemand waar ik mij prettig bij voel en ik zou iedereen aanraden om eens met haar in gesprek te gaan.”  

"Ik heb bij Monique een ‘ontdek je energielekgesprek’ gedaan. Alleen de naam al; geweldig! Het was een hele fijn sessie waarbij zij op een persoonlijke wijze en met humor tot de kern komt. Het was een videogesprek maar het voelde alsof ik bij haar aan de keukentafel zat, zo vertrouwd. Ze neemt echt de tijd voor je en de sessie heeft een goede opbouw met voorbereiding, het gesprek zelf en daarna afronding/verslag via de mail. Monique pakt het grondig aan! Mede door deze sessie overweeg ik nu om bij haar een traject te gaan volgen van 6 maanden, want Monique is iemand waar ik mij prettig bij voel en ik zou iedereen aanraden om eens met haar in gesprek te gaan.” 

~
Hanneke

Wat houdt het gesprek in?

In het gesprek onderzoeken we wat hetgeen is waar jij tegenaan loopt op dit moment. Het kan zijn dat je het nu al weet, maar toch niet in actie komt. Of dat je het gesprek open ingaat en op die manier ontdekt wat dat voor jou is. Wees ook niet verrast als het gesprek een geheel andere wending krijgt en jou tot onverwachte mooie nieuwe inzichten brengt.

Duur: 20 minuten door een WhatsApp-videogesprek.

Reviews van het gesprek

Ik merkte behoorlijk wat energie tekort te hebben. Ik had niet het idee dat dit met 1 gesprek beter zou gaan, maar ik was wel benieuwd. Ongelofelijk maar waar, na 1 gesprek heeft Monique ervoor gezorgd dat ik liever voor mezelf ben geworden. En dat ik mij bewuster ben van de keuzes die ik maak.
~Shireen

Ik twijfelde heel erg of ik wel zo'n gesprek wilde. dat was toch niks voor mij? Maar ik was toch benieuwd wat het mij zou opleveren.  Het was een prettig gesprek. Het heeft me doen beseffen dat ik met de juiste dingen bezig ben en hiermee verder kan. Ik heb geleerd dat ik nog meer naar mijn gevoel mag luisteren . Monique luistert heel fijn en is een liefdevol persoon. Ik voelde mij direct vertrouwd waardoor ik veel persoonlijke dingen heb kunnen delen.
~Ilona

Vind je die stap nog te groot?
Volg mij dan op Instagram https://www.instagram.com/moniqueteunissen_coach/ 
En laat je inspireren door mijn stories en posts.
Zo kun je ook kennis met mij maken.